ماستوپکسی یا لیفت سینه

جراحی ماستوپکسی یا لیفت سینه

جراحی ماستوپکسی یا لیفت سینه

 

ماستوپکسی نام دیگر عمل لیفت پستان است. هدف از انجام این روش، کوچک کردن و بالا آوردن سینه ها با ایجاد یک شکل ظاهر مطلوب می باشد. بهترین نتیجه از جراحی ماستوپکسی در خانم هایی بدست می آید که سینه های آنها افتادگی و شلی کمتری داشته باشد. اما در سینه های بزرگتر و افتاده تر اثر این جراحی ممکن است طولانی نباشد.

عوامل بسیاری موجب افتادگی سینه ها و از دست رفتم حجم آنها می شود. در واقع این تغییر سایز سینه ها در خانم با گذشت زمان، بالا رفتن سن، گذراندن دوره بارداری و شیردهی یک پدیده طبیعی است.

روش های مختلفی برای بازگرداندن اندازه و شکل سینه ها به قبل وجود دارد که یکی از روش های موثر در این امر جراحی ماستوپکسی یا لیفت سینه می باشد. این جراحی را می توان همزمان با سایر جراحی ها مانند جراحی پروتز سینه نیز انجام داد.

چه کسانی کاندید مناسب جراحی ماستوپکسی می باشند؟

  • خانم هایی که پس از بارداری و شیردهی سینه هایی بزرگ و افتاده پیدا می کنند.
  • خانم هایی که شکل و فرم سینه های آنها دچار تغییر شکل شده اند و حالت سفتی و کشسانی پوست سینه خود را از دست داده اند.
  • خانم هایی بارداری و شیردهی نداشته اند اما با گذشت زمان، جاذبه و کاهش وزن دچار این مشکل می شوند.
  • خانم هایی که سینه های نامتقارنی دارند.
  • خانم هایی که نوک سینه های آنها در پایین ترین موقعیت پستان قرار دارد.

مراحل جراحی لیفت سینه

مرحله اول: مشاوره

مشاوره با جراح پلاستیک و یا جراحانی که جراحی زیبایی سینه انجام می دهند می تواند به شما در دستیابی به یک نتیجه مطلوب از جراحی کمک زیادی کند. معمولا در جلسه مشاوری که متقاضی با جراح خود دارد، در رابطه با تاریخچه و سوابق پزشکی و جراحی هایی که قبلا بر روی سینه انجام شده، سوالاتی مطرح می شود. توصیه می شود در جلسه مشاوره ای که با جراح تان دارید تمامی انتظارات خود را از این جراحی بیان کنید و در مورد میزان موفقیت این عمل با جراح خود به بحث و بررسی بپردازید.

مرحله دوم: علامت گذاشتن جای برش بر روی سینه  

در این مرحله جراح به وسیله یک ماژیک روی پوست سینه محل برش را و بخش هایی از سینه که باید برداشته شود را علامت می زند. الگو و شکل برش ها بر اساس اندازه و شکل سینه ها، میزان افتادگی و محل قرار گیری هاله سینه می تواند متفاوت باشد.

مرحله سوم: بیهوشی

مرحله چهارم : آغاز جراحی

به منظور جراحی ماستوپکسی ابتدا سینه ها به سمت بالاتر کشیده می شود. نوک سینه نیز به موقعیت مکانی بالاتر انتقال پیدا می کند. اگر هاله سینه بزرگ باشد معمولا با بریدن پوست اطراف آن کوچکتر می شود. پوست های اضافی در سینه بریده می شود و در نهایت محل برش بخیه و پانسمان زده می شود. در واقع در این جراحی سایز سینه ها هیچ تغییری نمی کند. معمولا در افرادی که سایز سینه های آنها کوچک است می توان از جراحی پروتز سینه برای افزایش حجم سینه ها استفاده کرد.

 

بهبودی بعد از عمل ماستوپکسی

بهبودی از جراحی لیفت پستان نسبتاً سریع می باشد. بسیاری از افراد چند روز پس از جراحی احساس می کنند که می توانند به فعالیت های عادی خود بازگردند. اما توصیه می شود فعالیت هایی که نیاز به تحریک زیادی دارد باید چند هفته پس از جراحی کاملا محدود شود. استحمام دو روز بعد از جراحی مانعی ندارد. مصرف آنتی بیوتیک هایی که جراح به منظور کاهش احتمال ابتلا به عفونت تجویز کرده است، الزامی می باشد.

چه انتظاری می توان از جراحی ماستوپکسی داشت؟

جراحی ماستوپکسی در اغلب موارد رضایتمندی کافی را در خانم ها ایجاد خواهد کرد و اعتماد به نفس آنها را تا حد زیادی بالا می برد. البته شکل سینه جراح شده در هفته بعد اول پس از جراحی کمی اغراق آمیز است، اما در طی چند هفته شکل و موقعیت طبیعی تری به خود می گیرد. جای زخم ها در طی چند ماه اول تا حدی واضح و مشخص است، اما به طور معمول با گذشت زمان محو می شوند و کمتر دیده می شوند.

عوارض جراحی ماستوپکسی

  • جراحی ماستوپکسی نیز همانند تمامی جراحی ها شامل خونریزی، تورم و عفونت می باشد.
  • بسته به میزان تغییر موقعیت نوک پستان مورد نیاز ممکن است عوارض نادری مانند تغییر در حس نوک پستان ایجاد شود.
  • در موارد بسیار نادر احتمال به وجود آمدن هماتوم یا لخته خون زیر پوست وجود دارد
  • باقی ماندن اسکار روی سینه یکی دیگر از عوارض جراحی ماستوپکسی می باشد.
  • احتمال تجمع مایعات زیر پوست و یا حتی از بین رفتن چربی سینه نیز وجود دارد.

حس نوک سینه بعد از عمل جراحی لیفت سینه

بسیاری از خانم ها نگران این مساله می باشند که آیا بعد از ماستوپکسی دچار تغییر حس در نوک سینه خود می شوم؟

در اکثر موارد، خانم ها بعد از جراحی لیفت پستان، تغییر قابل توجهی در احساس پستان خود ندارند. خطرات ناشی از چنین تغییراتی در سینه ها زمانی افزایش می یابد که نیاز به حرکت گسترده تر و بالاتر رفتن موقعیت پستان دارد.

شیردهی بعد از جراحی ماستوپکسی

میزان موفقیت کلی شیردهی بعد از عمل جراحی لیفت سینه به اندازه موفقیت کلی شیردهی در خانم هایی است که تحت عمل جراحی سینه قرار نگرفته اند. در اصل، یک سوم خانم ها بعد از عمل قادر به شیردهی هستند. با این حال بهتر است انجام این جراحی را تا پایان دوران شیردهی آخرین فرزند خود به تعویق بیندازید.

کلام آخر

جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی جزء یکی از جراحی های زیبایی سینه می باشد که طی آن مشکل افتادگی سینه ها که به دنبال شیردهی و یا کاهش وزن شدید و ناگهانی به وجود آمده است، بهبود پیدا می کند. با توجه به حساس بودن این جراحی، باید تمامی نکات لازم را در خصوص انتخاب بهترین جراح پلاستیک و زیبایی را در نظر داشته باشید تا عوارض ناشی از جراحی به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند و نتایج بسیار مطلوبی حاصل شود.

جراحی ژنیکوماستی چیست ؟

جراحی ژنیکوماستی یا درمان بزرگی سینه آقایان

ژنیکوماستی چیست؟

ژنیکوماستی بیماری سینه ها غیر توسعه یافته یا بزرگ شده در آقایان است که در هر سنی نیز ممکن اس رخ دهد. این عارضه می تواند به دلیل تغییرات هورمونی، وراثت، چاقی و یا استفاده از برخی از داروهای خاص باشد.
ژنیکوماستی می توان باعث ایجاد حس ناراحتی و کاهش اعتماد به نفس در آقایان شود. برخی از آقایان ممکن است به سادگی از ایجاد روابط اجتماعی و عاطفی جلوگیری نمایند.

در واقع ژنیکوماستی بزرگ شدن خوش خیم سینه مردانه با بافت سفت است که به صورت متحدالمرکز فراتر از نوک پستان گسترش می یابد. از نظر بافت شناسی، ژنیکوماستی تکثیر خوش خیم مجاری پستان و هیپرپلازی اپیتلیال مجرای همراه با مقادیر مختلف التهاب، ادم، استروما و فیبروز است. بزرگ شدن سینه مردان که به طور کامل به دلیل بافت چربی است، سودوژنیکوماستی نامیده می شود.

چه چیزی باعث ژنیکوماستی می شود؟

در نوزادان، ژنیکوماستی توسط استروژن و انتقال آن از مادر ایجاد می شود. رشد سینه در نوزادان پسر شایع و تا 6 ماهگی به تدریج از بین می‌ روند، اما در برخی از نوزادان عمر طولانی ‌تری دارند. در پسران نابالغ، جوانه های سینه در دوران بلوغ شایع است و ممکن است تا 2 سال دوام بیاورند، اما در سال اول از بین می روند. ژنیکوماستی همچنین می تواند توسط یک تومور تولید کننده استروژن ایجاد شود.

در پسران نوجوان، ژنیکوماستی ناشی از تغییرات هورمونی دوران بلوغ است. ژنیکوماستی در بسیاری از پسران در دوران بلوغ اولیه تا اواسط بلوغ رخ می دهد. معمولا بین 6 ماه تا 2 سال از بین می رود.

در مردان بالغ، ژنیکوماستی معمولاً به دلیل بیماری دیگری مانند سرطان کبد یا ریه، سیروز کبدی، تیروئید پرکار، یا مشکلات هورمونی مانند سرطان غده هیپوفیز، غدد فوق کلیوی یا بیضه ایجاد می شود. مصرف الکل، ماری جوانا، مت آمفتامین و هروئین نیز ممکن است باعث ژنیکوماستی شود. در مردان مسن تر، ژنیکوماستی می تواند به دلیل تغییر در سطح هورمون ایجاد شود.

پروتز سینه

تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه

 

تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه

تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه در صورتی اگر از اندازه، فرم و افتادگی سینه خود ناراضی هستید، چه اقداماتی می توانید انجام دهید؟ کدام روش جراحی سینه ( پروتز سینه، لیفت سینه، کوچک کردن سینه و یا بزرگ کردن سینه ) برای شما مناسب است؟

دکتر سوسن کیوان جراح سینه در تهران هر یک از گزینه های جراحی سینه فوق را بعد از معاینه و بررسی سینه های  فرد انتخاب می کند. زیرا اندازه و فرم سینه ها باید با تمامی اعضای بدن هارمونی داشته باشد تا زیبایی را به بدن فرد بازگرداند.

در ادامه در خصوص تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه و همچنین کاندید هر کدام از روش های جراحی را توضیح خواهد داده شد. در نهایت با تعیین نوع و روش جراحی مطابق با نظر خودتان و بعد از مشورت با جراح زیبایی سینه ، می توانید جراحی را انجام دهید.

پروتز سینه : بزرگ کردن سینه و هر آن چه که باید بدانید

آیا سینه های بزرگ تری می خواهید و از سایز سینه های خود ناراضی هستید؟ اگر پاسخ به این سوال بله است پس از روش جراحی پروتز سینه (بزرگ کردن سینه) باید بهره ببرید.

زمانی که این روش انتخاب می شود، چهار اصل توسط جراح پروتز سینه در نظر گرفته می شود که به شرح زیر است:

  • محل برش و قراردادن پروتز
  • اندازه و شکل پروتز سینه
  • انواع پروتز سینه
  • عوارض جراحی پروتز سینه

در ادامه در خصوص هر یک از این موارد دکتر نداف کرمانی جراح پروتز سینهصحبت می نمایند.

محل برش و قرار دادن پروتز سنیه

در جراحی پروتز سینه، به طور کلی سه برش در پروتز سینه استفاده می شود.

برش زیر سینه ای ، برش زیر بغل و برش اطراف نوک سینه متداول ترین روش ها هستند.

هر یک از برش ها دارای مزایا و معایب خود می باشد. دکتر سوسن کیوان بعد از معاینه فیزیکی و با توجه به شرایط و اندازه پروتز سینه، نوع و محل برش را انتخاب می نماید.

با این حال در زمان جراحی پروتز سینه، نتیجه و بهبود هر چه سریع تر محل جراحی برای جراح پروتز سینه بسیار مهم است.

اندازه و شکل پروتز سینه

اندازه و شکل پروتز سینه متفاوت است. در زمان انتخاب اندازه و فرم پروتز سینه، جراح پروتز سینه شکل دیواره سینه، فرم بدن و سایر اعضای بدن ، سبک زندگی و موارد دیگر را در مد نظر می گیرد.

بهترین جراح پروتز سینه که دارای تجربه و مهارت بسیاری بالایی است، بعد از معاینه فرد، اندازه و فرم پروتز سینه را به منظور رسیده بیمار به نتیجه رضایت بخش ارائه می دهد. این موارد قبل از جراحی و در جلسات مشاوره بیان شده و بررسی می شود.

اکثر بیماران مایلند تا سینه ها به اندازه دو سایز بزرگ تر شود. با این حال جراح پروتز سینه بعد از اندازه گیری ها میزان اندازه مطلوب را به دست آورده و پیشنهاد می دهد. زیرا فرم و اندازه سینه باید با سایر بخش های بدن هماهنگ باشد. متیجه

انواع پروتز سینه

دو نوع متداول پروتز سینه وجود دارد پروتز های سیلیکونی و پروتز های آب نمکی، که انتخاب هر یک از انواع پروتز سینه با توجه به ترجیح و نظر بیمار انجام می شود. اکثر افراد پروتز های سیلیکونی را انتخاب می کنند. با این که جراح برای قرار دادن این نوع از پروتز سینه باید برش بیشتری بزند ولی به دلیل فرم طبیعی تر این میزان کاندید دارد زیرا فرم سینه بعد از جراحی پروتز سینه با پروتز های سیلیکونی بسیار شبیه به فرم طبیعی سینه است.

پروتز های آب نمکی یا شور بیشتر در خانم هایی که دارای بافت های سینه ای بیشتری دارند مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا بدون  ایجاد تغییر در حس سینه ها می توان فرم و حجم سینه را افزایش داده و بزرگ کردن سینه را امکان پذیر می کند.

هر دو نوع پروتز سینه مورد تایید سازمان غذا و دارو و سازمان نظام پزشکی می باشد.

لیفت سینه : آنچه باید بدانید

بسیاری از خانم ها با پتوز سینه و کاهش حجم سینه رو به رو می شوند. افتادگی سینه در خانم هایی با سنین بالا، خانم هایی که به نوسان وزنی دچار شده اند و یا بعد از دوران شیردهی مشاهده شده است. لیفت سینه با تغییر شکل مجدد سینه ها به بهبود فرم سینه ها کمک خواهد کرد.

این که خانمی کاندید جراحی لیفت سینه است، توسط جراح لیفت سینه مشخص می شود. ممکن است بعد از معاینه روش هایی در کنار لیفت سینه نیاز باشد انجام شود تا فرم سینه بهبود پیدا کند. یکی از این روش ها جراحی لیفت و پروتز سینه همزمان است.

انواع روش های لیفت سینه

به طور کلی سه روش برای لیفت سینه وجود دارد که عبارتند از پریروئولار، کاهش عمودی سینه ها ، برش عرضی سینه ها می باشد.

پریروئولار

در خانم هایی که دارای سینه ای به نسبت بزرگ هستند و به افتادگی خفیف دچار شده اند، از این روش استفاده می شود.

کاهش عمودی سینه ها

در این روش از برش از نوک سینه ها شروع و تا زیر سینه ها ادامه پیدا می کند. این روش برای افتادگی های متوسط سینه انتخاب می شود.

برش عرضی سینه ها

برش و کاهش عرضی و عمومی در این سینه ها از داخل و خارج سینه و با توجه به میزان کوچک کردن و لیفت سینه انجام می شود. در این روش ممکن است نیاز باشد تا بافت های داخل سینه هم برداشته شود.

این روش برای خانم هایی که به افتادگی بافت سینه شدید دچار شده اند بسیار مفید است و توصیه می شود.

تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه

کدام یک از روش های لیفت سینه و پروتز سینه مفید است؟ آیا ممکن است هر دو روش نیز برای یک فرد مفید باشد؟

هر یک از روش های جراحی سینه که بیان شده، دارای مزایا و معایبی است که برای فرد توضیح داده می شود. باید در نظر داشت که جراحی بزرگ کردن سینه یا همان پروتز سینه، بر روی افزایش سایز سینه تمرکز داشته و برای اصلاح افتادگی سینه انجام نمی شود.

بر خلاف روش بزرگ کردن سینه با پروتز، لیفت سینه در وهله اول به وضعیت سینه ها توجه دارد و باعث افزایش سایز سینه ها نمی شود.

 

دکتر مجید نداف کرمانی جراح پروتز سینه در زمینه انجام کلیه جراحی های زیبایی صورت و بدن مشغول به فعالیت هستند.برای دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص “تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه” می توانید با ایشان در تماس باشید.  همچنین می توانید با پیج اینستاگرام ایشان در ارتباط باشید.

لیفت و پروتز سینه همزمان

غالبا لیفت سینه و پروتز سینه همزمان انجام می شود. تا جراح بتواند با جوانسازی سینه ها افتادگی و کاهش حجم سینه ها را نیز برطرف نمایند. انجام جراحی لیفت و پروتز سینه همزمان همراه با جا به جایی نوک سینه و کاهش پوست اضافی و لیفت سینه ها انجام می شود.

بهترین جراح پروتز و لیفت سینه

انجام این نوع از جراحی سینه ، یک تصمیم کاملا شخصی است. برای داشتن اطمینان و آرامش خاطر کامل ، توصیه می شود تا به بهترین جراح پروتز و لیفت سینه مراجعه شود تا نتیجه رضایت بخشی به دست آورده شود.

هنگام انتخاب بهترین جراح پروتز و لیفت سینه میزان تجربه و مهارت جراح و تعداد جراحی های مشابه موفق بسیار مهم است.

 

لیفت سینه

لیفت سینه یا ماستوپکسی

لیفت سینه یا ماستوپکسی

اگر می خواهیدلیفت سینه یا ماستوپکسی انجام دهید دکتر نداف به شما در رسیدن به اهدافتان کمک می کند

-مقدمه

-لیفت سینه چه کار می کند؟

-چه کسی کاندید لیفت سینه است؟

-به کدام نوع لیفت سینه نیاز دارم؟

-جزئیات روش لیفت سینه

-دوران نقاهت بعد از لیفت سینه

مقدمه:

افتادگی سینه به علت افزایش سن، تغییر وزن، بارداری یا شیردهی روی می دهد. جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی) عمل رایجی برای اصلاح این مشکل است. دکتر نداف به تشخیص این مساله کمک می کند که آیا لیفت سینه برای شما مناسب است یا خیر. اگر می خواهید سینه شما پرتر شود، ماستوپکسی همراه با پروتز سینه انجام می شود.

لیفت سینه برای شما چکار می کند؟

علاوه بر لیفت سینه ها، ماستوپکسی کارهای دیگری نیز انجام می دهد تا سینه ها جذاب تر به نظر برسند. این روش طوری طراحی شده تا سینه ها گردتر به نظر برسند نه اینکه ظاهر دراز داشته باشند. بخش بالای سینه پرتر به نظر می رسد. نوک پستان ها دوباره در مرکز سینه قرار می گیرند و هاله اطراف نوک سینه (پوست تیره اطراف نوک پستان) کوچک تر می شود. به طور خلاصه،لیفت سینه(ماستوپکسی) برای موارد زیر طراحی شده است:

 

  • -بالا کشیدن سینه
  • -ایجاد شکل گردتر برای سینه
  • -بالا بردن نوک پستان
  • -کاهش اندازه هاله اطراف نوک سینه(آرئول)

آیا باید لیفت سینه انجام دهم؟

اگر هر کدام از نگرانی های زیر را دارید می توانید لیفت سینه انجام دهید:

  • شما به اصلاح افتادگی سینه علاقه داشته باشید.
  • نمی خواهید سینه های بزرگ داشته باشید.
  • سینه های افتاده دارید و می خواهید پرتر باشند، مخصوصا در بخش بالایی سینه.
  • سینه شما دراز است و می خواهید گرد به نظر برسد.
  • نوک پستان شما پایین قرار گرفته است.

سایر شرایط برای کاندیداها:

  • -بیماران باید سلامت عمومی داشته باشند و نسبتا سالم باشند. دکتر نداف همیشه سلامت عمومی شما را قبل از هر نوع جراحی زیبایی ارزیابی می کند.
  • -سیگاری ها باید سیگار را 2 هفته قبل از جراحی ترک کنند.
  • -بیمارانی که شیر می دهند یا باردار هستند باید تا 8-4 هفته بعد از پایان شیردهی منتظر بمانند تا اندازه دقیق سینه آنها تعیین شود.
  • -بیمار باید توقعات واقعی در مورد کاری که از طریق ماستوپکسی انجام می شود داشته باشد.

روش های لیفت سینه و برش های مورد نیاز:

هر روش جراحی نوعی زخم به جا می گذارد. جراح پلاستیک در کمترین برش تخصص دارد و آنها را در جایی قرار می دهد که دیده نشوند. سه نوع تکنیک با سه نوع برش جهت لیفت سینه وجود دارد.

توضیح مختصر درباره برش های همراه با هر نوع لیفت سینه:

  1. – برش اطراف آرئول در امتداد آرئول(هاله اطراف نوک سینه) در مرز بین پوست تیره و روشن قرار می گیرد و مخفی می شود.
  2. -برش عمودی از زیر آرئول(هاله اطراف نوک سینه) شروع می شود و به زیر سینه می رسد. برش عمودی معمولا بیشتر مشخص می شود.
  3. – برش افقی در شیار زیر سینه در زیر سینه قرار می گیرد و پنهان می شود. همچنین سینه روی ان را می پوشاند.

چه نوع لیفت سینه (ماستوپکسی) نیاز دارم؟

روش لیفت سینه برای افراد وابسته به مقدار افتادگی سینه است. درکل، سینه های کمتر افتاده نیاز به برش کمتری دارد و سینه هایی که بیشتر افتاده هستند؛ نیاز به برش های بیشتری دارند. پوشیدن هر نوع لباس باعث مخفی شدن این زخم ها می شود. دکتر نداف با توجه به آناتومی سینه شما،روش مناسب تر را به شما توصیه می کند.

 

دوران نقاهت بعد از لیفت سینه :

توصیه می کنیم در منزل کاملا استراحت کنید. فعالیت های سبک مانند تماشای تلویزیون یا مطالعه را می توانید انجام دهید. در 7-3 روز اول ممکن است سینه شما درد داشته باشد و برای درد به شما دارو داده می شود. بیشتر بیماران ظرف 7-4 روز به سر کار برمی گردند. یک هفته بعد از جراحی دکتر نداف شما را ویزیت می کند تا بخیه ها را بکشد و روند درمان را بررسی کند. دکتر نداف محدودیت های فعالیتی را به شما اطلاع می دهد؛ بیماران معمولا می توانند 2-1 هفته بعد از جراحی فعالیت خود را شروع کنند. فعالیت سنگین نیز معمولا 6-4 هفته بعد از جراحی شروع می شود. در 2-1 هفته اول سینه شما به نظر متورم و کبود می رسد و ممکن است شکل غیرطبیعی داشته باشند. این موارد طبیعی است و 3-1 ماه طول می کشد تا کاملا رفع شوند. بعد از رفع این موارد متوجه می شوید که سینه های شما شکل طبیعی می گیرند. عکس های بعد از عمل نیز بهبودی شما را نشان می دهند.

مشکلات و ریسک های همراه با لیفت سینه (ماستوپکسی):

مانند هر جراحی دیگری ریسک هایی در ماستوپکسی نیز وجود دارد. اگرچه این روش ریسک کمی دارد اما دکتر نداف در زمان مشاوره شما را از ریسک های بالقوه آگاه می کند.

چه انتظاری باید از لیفت سینه داشت ؟

دکتر سوسن کیوان فوق تخصص جراحی پلاستیک بیان می کنند که پس از لیفت سینه ممکن است کبودی و ورم روی پستان ها ایجاد گردد ، کبودی های پس از لیفت معمولا تا سه هفته باقی می مانند بنابراین نباید انتظار داشت که پس از لیفت سینه هیچ گونه تورمی وجود نداشته باشد ، در برخی از موارد لیفت سینه بسته به شرایط بیمار ممکن است تا سه ماه باقی بماند .

دکتر در برخی از اشخاص لیفت سینه و پروتز را به شکل همزمان انجام می دهد تا شخص بهترین نتیجه ممکن را بدست بیاورد و از زیبایی سینه های خود نهایت لذت را داشته باشد ، پس از جراحی لیفت سینه پستان ها علاوه بر خوش فرمی کمی سفته می شوند .

اشخاص نباید پس از جراحی لیفت سینه  به مدت شش ماه اقدام به بارداری کنند ، دکتر نداف کرمانی فوق تخصص جراحی پلاستیک توصیه می کند اگر بانوان تصمیم به بارداری دارند باید تا شش ماه این کار را به تعویق بیاندازند .

پس از لیفت سینه استراحت 24 ساعت الزامی است ، شما همچنان نباید انتظار داشته باشید که پس از لیفت هیچ گونه دردی نداشته باشید زیرا وجود کمی درد پس از لیفت سینه امری عادی است ، با مصرف مسکن ها و داروهای که پزشک تجویز نموده است می توان درد پس از لیفت را کاهش داد .

پس از لیفت سینه اشخاص داشته باشند که جراح لیفت سینه را خارج از حالت استاندارد انجام دهد زیرا رعایت استانداردها علاوه بر زیبایی سینه ، مشکلاتی که در اثر جراحی غیرجراحی استاندارد به وجود می آید را ندارد ،دکتر نداف کرمانی در جراحی لیفت سینه همزمان با پروتز سینه استانداردها را رعایت می کند .

 

پروتز سینه

بزرگ کردن سینه BREAST AUGMENTATION

بزرگ کردن سینه

 

بزرگ کردن سینه از جمله روش های جراحی است که با استفاده از پروتز و یا تزریق چربی، به بزرگ شدن سینه ها کمک می کند.

از جمله مزایای این جراحی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بازگشت حجم از دست رفته سینه ها و بزرگ کردن سینه ها بعد از کاهش وزن های شدید و یا بارداری
  • بهبود ظاهر و فرم سینه ها
  • بهبود وضعیت تقارن سینه ها نسبت به هم

نکات مهم در خصوص پروتز سینه

این نکته را باید در نظر داشته باشید که جراحی پروتز سینه کمکی به رفع افتادگی سینه ها نمی کند. افرادی که علاوه بر بزرگ شدن سینه های خود، خواهان رفع افتادگی سینه ها نیز هستند، می توانند همزمان با پروتز، جراحی لیفت سینه را نیز انجام دهند.

چه افرادی می توانند تحت جراحی پروتز سینه قرار بگیرند؟

جراحی پروتز سینه، یک تصمیم شخصی است و نباید بر اساس سلیقه و خواست دیگران انجام شود. این جراحی درصد موفقیت بالایی دارد.

خانم هایی که:

  • از لحاظ بدنی در شرایط سالمی به سر می برند
  • انتظارات واقع بینانه و ‌مثبتی از نتیجه جراحی دارند
  • سینه های کوچکی دارند
  • رشد سینه های شان کامل شده است
  • در دوران بارداری و یا شیردهی نیستند
  • به دلیل کاهش وزن و یا بارداری، تغییراتی را در حجم و فرم سینه های شان احساس می کنند
  • یکی از سینه های شان نسبت به دیگری رشد کمتری دارد و اصطلاحا سینه های متقارنی ندارند

می توانند تحت جراحی پروتز سینه قرار بگیرند.

افرادی که قصد انجام این جراحی را دارند، حتما باید پیش از انجام جراحی، عکس های قبل و بعد بیماران را مشاهده کنند. این کار باعث می شود تا بیمار انتطارات واقع بینانه تری نسبت به جراحی داشته باشد.

هزینه پروتز سینه

هزینه جراحی پروتز سینه به مواردی از قبیل تجربه و سابقه جراح، نوع جراحی انجام شده و موقعیت جغرافیایی بستگی دارد و می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • هزینه بیهوشی
  • تجهیزات بیمارستان و جراحی
  • تست های پزشکی
  • داروهای تجویز شده
  • دستمزد جراح

در خصوص بیمه باید گفت که این جراحی تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد.

مشاوره پیش از جراحی پروتز سینه

در طول جلسات مشاوره، پزشک به بررسی موارد زیر می پردازد:

  • هدف و دلیل انجام جراحی
  • شرایط پزشکی، هر گونه حساسیت دارویی و درمان های پزشکی
  • مصرف هر گونه دارو، مکمل گیاهی، ویتامین و مشروبات الکلی
  • سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان سینه
  • بررسی تست هایی مانند ماموگرافی و یا بیوپسی

برخی دیگر اقداماتی که در این جلسات و پیش از انجام جراحی انجام می شوند، عبارتند از:

  • بررسی و ارزیابی وضعیت جسمانی و سلامتی بیمار
  • بررسی سینه ها از لحاظ اندازه، کیفیت پوست و هم چنین محل قرارگیری نوک سینه و هاله قهوه ای رنگ اطراف آن
  • صحبت در خصوص نتایج جراحی و یا خطرات و عوارض احتمالی

مشاوره پیش از جراحی، زمان مناسبی است تا بیمار تمام سوالات خود را با پزشک در میان بگذارد. معمولا بیماران قبل از جراحی استرس دارند و شرکت در جلسات مشاوره می تواند از میزان استرس آن ها کم کند.

سوالات و اطلاعاتی که بیماران قبل از عمل باید از جراح پلاستیک خود بپرسند:

  • آیا جراح عضو انجمن جراحان پلاستیک می باشد یا خیر
  • آیا جراح دوره های فق تخصصی جراحی پلاستیک را گذرانده است
  • مدت زمان فعالیت، سوابق کاری و تعداد جراحی های انجام شده
  • آیا بیمار شرایط انجام جراحی را دارد یا خیر
  • جراح در کدام بیمارستان ها عمل می کند
  • آیا می توان انتظار نتیجه ایده آل را داشت
  • دوره نقاهت و بهبودی چه مدت طول می کشد
  • آیا این جراحی عوارضی را به همراه دارد، در صورت احتمال بروز، چه باید کرد
  • آیا این جراحی بر شیردهی تاثیر می گذارد
  • آیا گذشت زمان تاثیری بر ظاهر سینه ها بعد از جراحی می گذارد
  • در صورت عدم رضایت از نتیجه جراحی چه باید کرد
  • مشاهده عکس های قبل و بعد بیماران

انواع پروتزهای سینه

پروتزهای سالینی

این نوع پروتزها مملوء از آب نمک هستند. در صورتی که مایع درون پروتز به بیرون نشت کند، به طور طبیعی جذب بدن خواهد شد. این پروتزها فرم یک دستی به سینه می دهند و عمدتا برای بیماران زیر هجده سال استفاده می شوند.

پروتزهای سیلیکونی

پروتزهای سیلیکونی مملوء از ژل سیلیکون هستند و از لحاظ بافتی مشابه بافت سینه هستند. در صورت نشت پروتز، ژل داخل پروتز باقی خواهد ماند. این نوع پروتز عمدتا برای افراد بالای 22 سال توصیه می شود.

در صورت انتخاب این نوع پروتز، حتما جهت اطمینان از عملکرد خوب پروتز ویزیت های منظم نزد پزشک را در برنامه تان داشته باشید.

ایمنی و خطرات پروتز سینه

همان طور که قبلا نیز اشاره شد، تصمیم به انجام پروتز سینه کاملا شخصی است و بیمار باید اطلاعات کافی از نتایج این جراحی و عوارض احتمالی آن داشته باشد. برخی عوارض احتمالی عبارتند از:

نکات مهم:

  • پروتز سینه نتایج دائمی و مادام العمری را به همراه ندارد و ممکن است در آینده، نیاز به انجام جراحی در یکی از سینه ها و یا هر دو وجود داشته باشد
  • بارداری، افزایش وزن و یائسگی از جمله مواردی هستند که می توانند بر ظاهر و فرم سینه ها بعد از جراحی تاثیر بگذارند
  • بعد از جراحی، چکاپ های منظم و بررسی سلامت سینه ها ضروری می باشد

اقدامات و مراقبت های قبل از جراحی پروتز سینه

پیش از انجام جراحی پروتز سینه، انجام موارد زیر از بیمار خواسته می شود:

  • انجام تست های آزمایشگاهی
  • قطع مصرف برخی داروها و جایگزین کردن داروهای تجویز شده از سوی پزشک
  • کنار گذاشتن سیگار و دخانیات
  • عدم مصرف آسپیرین، داروهای ضد التهابی و مکمل های گیاهی، چرا که این قبیل داروها احتمال خونریزی را افزایش می دهند

انتخاب بهترین جراح

یکی از نکات مهم پیش از انجام جراحی پروتز سینه، انتخاب جراح ماهر و با تجربه در این زمینه می باشد.

روند جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه طی مراحل زیر انجام می شود:

مرحله اول – بیهوشی

پیش از آغاز جراحی، داروهایی جهت حفظ آرامش بیمار تزریق می شوند که می تواند با بی هوشی و یا تزریق داخل وریدی باشد و پزشک بهترین گزینه را برای شما در نظر خواهد گرفت.

مرحله دوم – برش جراحی

برش ها در نواحی ایجاد می شوند که مشخص نباشند. انتخاب نوع و محل ایجاد برش بر عهده جراح می باشد. برش ها می توانند در نواحی زیر ایجاد شوند:

  • دور هاله قهوه ای رنگ
  • چین های زیر سینه
  • زیر بغل

محل ایجاد برش به نوع پروتز و آناتومی بدن بیمار بستگی دارد.

مرحله سوم – قرار دادن پروتزها

بعد از ایجاد برش، پروتز زیر عضلات ماهیچه سینه ای بزرگ و یا پشت بافت سینه قرار داده خواهد شد.

مرحله چهارم – بخیه زدن برش ها

در پایان، برش ها در چند لایه بخیه و پوست نیز با بخیه و یا چسب جراحی بسته خواهد شد. بخیه ها به مرور زمان محو می شوند.

مرحله پنجم – مشاهده نتایج

نتایج پروتز سینه، بلافاصله بعد از جراحی احساس می شود.

دوره نقاهت و بهبودی جراحی پروتز سینه

در طول سپری شدن دوران نقاهت و بهبودی، پانسمان الاستیکی جهت محافظت از سینه ها و کاهش میزان التهاب، بر روی سینه ها قرار داده می شود.

بلافاصله بعد از جراحی، بیمار به اتاق ریکاوری انتقال داده می شود تا مراقبت های لازم صورت گیرد. با ثابت شدن میزان ترشح، بیمار مرخص خواهد شد. قبل از مرخص شدن اقدامات و نکات لازم در اختیار بیمار قرار خواهد گرفت. داروهایی مانند مسکن و آنتی بیوتیک جهت پیشگیری از بروز عفونت از سوی پزشک تجویز می شوند.

مدت زمان استفاده از محافظ روی سینه از سوی پزشک تعیین می شود. در برخی موارد، پزشک استفاده از پماد بر روی بخیه ها را تجویز می کند. نکته ای که اهمیت دارد این است که بیمار باید تمامی نکات گفته شده از سوی پزشک را رعایت کند.

از آن جایی که تا چند روز بعد از جراحی، احتمال خونریزی اطراف پروتز وجود دارد، توصیه می شود انجام فعالیت های شدید و سنگین محدود شود.

دردهای شدید طی چند روز برطرف خواهند شد و برخی بیماران طی چند هفته اول از التهاب و ناراحتی شکایت می کنند.

زمان مجاز انجام فعالیت ها و ورزش را از پزشک خود جویا شوید.

چه نتایجی بعد از جراحی پروتز سینه حاصل می شود؟

نتایج جراحی پروتز سینه بلافاصله بعد از رفع التهاب و کبودی قابل مشاهده می باشد.

پوشیدن نوار مخصوص به فرم دهی بهتر سینه ها کمک می کند، به خصوص اگر سینه ها قبل از جراحی با هم تقارن نداشته اند و یا اندازه سینه ها بسیار کوچک می بوده است.

برش های ایجاد شده طی چند ماه محو خواهند شد.

رعایت نکات و اقدامات گفته شده از سوی پزشک، به موفق بودن نتیجه جراحی کمک می کند.

جراحی پروتز سینه نتایج دائمی را به همراه ندارد و به همین خاطر، مراجعه به پزشک و بررسی سلامت سینه ها و پروتزها ضروری می باشد. به مرور زمان، سینه ها تحت تاثیر عواملی مانند افزایش سن، تغییرات وزن، فاکتورهای هورمونی و نیروی جاذبه قرار خواهند گرفت. در صورت مشاهده تغییر در فرم و ظاهر سینه، می توانید در آینده جراحی لیفت سینه و یا جراحی مجدد پروتز سینه را داشته باشید.

خطرات احتمالی شامل موارد زیر هستند:

  • چین خوردگی پوست روی پروتز.
  • خطرات بیهوشی.
  • تجمع مایع در اطراف پروتز.
  • لخته‌های خون.
  • درد که ممکن است ادامه‌دار باشد.
  • ایجاد لخته وریدی که ممکن است باعث عوارض قلبی ریوی گردد.
  • احتمال نیاز به عمل مجدد.
  • ظاهر غیر قابل قبول محل برش جراحی.
  • خونریزی (تجمع خون).
  • عفونت.
  • تاخیر در بهبود محل برش جراحی.
  • تغییر در حس سینه و نوک سینه که ممکن است موقت یا دائم باشد.
  • ایجاد یک کپسول ضخیم در اطراف پروتز یا Capsular Contracture.
  • نشت یا پارگی جدار پروتز.

پروتز پستان برای سلامتی پستان خطری ندارد و مطالعات انجام شده توسط موسسات تحقیقات پزشکی رابطه‌ای بین پروتز پستان و ایجاد بیماری‌های خود ایمنی و سیستمیک پیدا نکرده است.

موارد مهم دیگر

ضمانتی وجود ندارد که پروتز پستان مادام العمر باشد. در آینده ممکن است نیاز به عمل جراحی مجدد جهت تعویض پروتز پستان باشد. حاملگی و کاهش وزن ممکن است در ظاهر پستان حاوی پروتز، تغییر مادام العمر ایجاد کند.

ریکاوری و بهبودی بعد از عمل

بعد از یک دوره ۲۴ تا ۴۸ ساعته، بهبودی اولیه بعد از عمل صورت می‌گیرد. شما چند روز نیاز به استراحت داشته و به مدت چند هفته احساس التهاب و سوزش در پستان‌ها خواهید داشت. بازگشت به فعالیت عادی بر مبنای دستورات جراح خواهد بود. به مرور زمان التهاب کاهش خواهد یافت و محل برش جراحی کمرنگ خواهد شد.

به شما دستورالعمل‌هایی در مورد مراقبت از پستان بعد از عمل داده خواهد شد که شامل موارد زیر هستند:

  • داروهایی که باید مصرف کنید تا احتمال عفونت بعد از عمل را کم کند.
  • زمان مراجعه مجدد بعد از عمل جهت ویزیت.

حتما از جراح پلاستیک خود سوالات خاص در مورد دوره بهبود را بپرسید:

  • پس از جراحی کجا برده خواهم شد؟
  • چه داروهایی پس از عمل تجویز می‌گردد؟
  • آیا پس از عمل پانسمان یا بانداژ خواهم داشت، چه هنگام باید پانسمان را برداشت؟
  • آیا باید بخیه‌ها را کشید، چه موقع؟
  • از چه هنگام می‌توانم فعالیت طبیعی یا ورزش کردن را از سر بگیرم؟
  • چه موقع برای پیگیری مراجعه نمایم؟

وقتی به خانه رفتید:

اگر تنگی نفس، درد قفسه سینه یا ضربان غیر طبیعی قلب داشتید، بلافاصله به بیمارستان بروید زیرا ممکن است نیاز به بستری شدن داشته باشید. پزشکی و جراحی یک علم کاملا قابل پیش بینی نیست و گاها نتیجه مطلوب و گاها غیر مطلوب حاصل می‌گردد که در این موارد ممکن است نیاز به جراحی مجدد باشد.

دقت کنید.

پیروی از دستورالعمل پزشک، کلید موفقیت شماست. محل برش جراحی نباید تحت فشار، کشش و حرکت باشد. به نکات پزشک معالج خوب گوش دهید. جراح شما دستورات لازم را به شما خواهد داد.

نتایج طولانی اثر خواهد بود.

نتایج عمل جراحی افزایش حجم پستان‌ها طولانی الاثر بوده و شما بعد از عمل نیاز به تغییر در نوع لباس، پوشش و حتی تغییر در لباس شنای خود خواهید داشت. اعتماد به نفس شما نیز افزایش زیادی خواهد داشت.

ممکن است نیاز به تعویض یا تغییر پروتز باشد.

مهم است که بدانید پروتز پستان مادام العمر نبوده و ممکن است نیاز به تعویض آن در آینده باشد. بنابراین در آینده نیاز به ویزیت و مشاوره با جراح خود خواهید داشت. ضمنا به مرور زمان به علت افزایش سن، تغییرات وزن و تغییرات هورمونی شکل پستان‌های شما تغییر خواهد کرد. بنابراین شما ممکن است از ظاهر پستان‌های خود ناراضی شده و نیاز به تعویض پروتز یا عمل جراحی بالا کشیدن پستان‌ها (لیفت پستان) داشته باشید. همواره با جراح خود در تماس بوده و در ویزیت‌های دوره‌ای شرکت نمایید.

هزینه‌ها

هزینه اعمال جراحی پلاستیک باید مد نظر باشد که بسته به نوع پرتز، تجربه جراح و محل انجام عمل متفاوت خواهد بود. در مورد هزینه با جراح صحبت کنید.

هزینه‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • هزینه حق العمل جراح
  • هزینه بیمارستان
  • هزینه بیهوشی
  • هزینه داروها
  • هزینه آزمایش‌ها
  • هزینه کرست‌های مخصوص

معمولا بیمه‌ها این گونه اعمال زیبایی را پوشش نمی‌دهند. همچنین هزینه عوارض این اعمال هم توسط بیمه پوشش داده نمی‌شود. در بعضی بیمه‌ها نیز حتی بیماری‌های پستان در خانم‌هایی که پروتز دارند، پوشش داده نمی‌شود. به سیاست‌های بیمه خود رجوع کنید.

رضایت شما مهمتر از هزینه‌ای است که می‌پردازید.

وقتی که یک جراح پلاستیک را برای اعمال زیبایی انتخاب می‌کنید، در نظر داشته باشید که تجربه وی و راحتی شما مهمتر از پولی است که پرداخت می‌کنید.

آشنایی با واژگان

بزرگ کردن سینه

آرئول: پوست رنگی در اطراف نوک پستان.

Augmentation Mammoplasty: بزرگ کردن پستان‌ها با جراحی.

Breast Augmentation: یا همان Augmentation Mammoplasty که عبارت است از بزرگ کردن پستان‌ها با جراحی.

پروتز (ایمپلنت) پستان: پروتزی که داخل بدن قرار داده می‌شود تا اندازه پستان شما بزرگتر شود یا بازسازی پستان انجام گردد. پروتزها یا با سالین یا با سیلیکون پر می‌شوند.

Capsular Contracture: یکی از عوارض جراحی پستان است که طی آن، بافت طبیعی ایجاد شده در اطراف پروتز ضخیم شده و موجب پیچاندن پروتز و سفت شدن آن می‌گردد.

بیهوشی عمومی: استفاده از داروها یا گازها حین جراحی جهت از بین رفتن درد و ایجاد بیهوشی.

هماتوم: تجمع خون زیر پوست.

برش Intra Mammary: برش در چین زیر پستان.

تسکین داخل وریدی: تجویز داروها از طریق ورید جهت آرامش شما.

بی حسی موضعی: تزریق مستقیم دارو در محل عمل جهت از بین بردن درد.

ماموگرام: بررسی پستان با اشعه X.

ماستکتومی: برداشتن یک قسمت یا کل پستان معمولا برای درمان سرطان.

MRI: یک روش تشخیصی بدون درد مثل اشعه X.

برش پری آرئول: برش در حاشیه آرئول.

پروتز سالین: پروتز پستانی که از آب نمک استریل پر شده است.

پروتز سیلیکون: پروتز پستانی که حاوی ژل الاستیکی باشد.

Submammary or Subglandular Placement: وقتی که پروتز پستان پشت بافت غده پستان روی عضله گذاشته می‌شود.

Submuscular or Subpectoral Placement: وقتی که پروتز پستان زیر عضله پکتورال که خود زیر پستان قرار دارد، گذاشته می‌شود.

بخیه (سوچور): برای نزدیک کردن پوست و بافت استفاده می‌شود.

برش ترنس آگزیلاری: برشی که در ناحیه زیر بغل داده می‌شود.

اولتراسوند: یک روش تصویربرداری که از امواج ماوراء صوت استفاده می‌کند.

پروتز سینه

انواع مختلف پروتز سینه

انواع مختلف پروتز سینه

امروزه با توجه به اهمیت زیبایی اندام در میان خانم ها انواع مختلف پروتز سینه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و

استفاده ازانواع مختلف پروتز سینه کاربردی شده و بسیاری از خانم هایی که از ظاهر و

اندازه سایز سینه های خود ناراضی می باشند و این امر موجب کاهش زیبایی و

اعتماد به نفس آن ها گردیده است اقدام به انجام این کار می نمایند خانم هایی که بر اثر لاغری بیش از حد و

کاهش وزن های شدید  حجم سینه های آن ها کاهش یافته است می توانند با

انجام پروتز سینه، سینه های خود را بزرگ و حجیم سازند.

 

همچنین زنانی که در اثر شیردهی و زایمان های متعدد سینه های آن ها حالت افتاده و

آویزان پیدا کرده است و زیبایی خود را از دست داده است با انجام جراحی پروتز سینه می توانند به

ظاهر زیبایی در سینه های خود دستیابی نمایند.

همچنین جراحی لیفت سینه در افرادی که دارای سینه های افتاده و آویزان می باشند بسیار تاثیر گذار می باشد.

پروتز هایی که در جراحی پروتز سینه مورد استفاده قرار می گیرند از نظر جنس،

مواد پرکننده ، شکل و میزان برحستگی به انواع مختلفی تقسیم می شوند که

انتخاب آن به نظر جراح و بیمار بستگی دارد. خانم هایی که خواستار انجام این جراحی می باشند و

با استفاده از پروتز سینه می خواهند ظاهر زیبایی به سینه های خود بدهند و آن ها را بزرگ و حجیم نمایند

دکتر سوسن کیوان یکی از بهترین جراحان پروتز سینه و با سابقه طولانی مدت در این زمینه راهنمایی و

مشاوره های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار می دهند و در پیدا کردن و انتخاب سایز مناسب برای پروتز سینه کمک می کنند.

در زیر به برخی از انواع مختلف پروتز سینه اشاره شده است

انواع مختلف پروتز سینه

پروتز های آب نمکی:

پروتزهای  آب نمکی  نیاز دارند تا بعد از قرار گرفتن در سینه با مایع پر شوند

برای قرار دادن این نوع از پروتز سینه برش کوچکتری نسبت به پروتز های سیلیکونی نیاز دارند.

و این نوع از پروتز ها نسبت به پروتز های سیلیکونی سفت تر می باشند.

پروتز های آب نمکی برای افرادی که دارای سینه های بسیار کوچک می باشند مناسب نمی باشد.

پروتز های سیلیکونی : حاوی مقادیری از  ژل سیلیکون می باشند و نسبت به

پروتز های آب نمکی طبیعی تر می باشند و برای تمامی افراد قابل قرار گیری می باشد.

انواع مختلف پروتز سینه از نظر شکل

پروتز سینه به شکل گرد:

این نوع از پروتز در مواردی کاربرد دارد که افراد خواستار برجسته شدن بیش از حد نرمال سینه های خود می باشند.

پروتز سینه به شکل اشکی: این نوع از پروتز ها به سینه ها حالت طبیعی می دهد

ماستوپکسی یا لیفت سینه

لیفت سینه

هزینه لیفت سینه آیا شما هم از افتادگی سینه خود رنج می برید؟ آیا از روش لیفت سینه آگاهی دارید؟ جراحی های سینه معمولا به دو گروه تقسیم می  شوند: جراحی هایی که فقط برای لیفت یا بالا کشیدن سینه می باشد. لیفت سینه برای کسانی انجام می شود که از سایز سینه خود راضی […]