جراح پلاستیک خوب در تهران

فرق جراحی پلاستیک در ایران با اروپا

فرق جراحی پلاستیک در ایران با اروپا

همچنین در سمپوزیوم صورت ایران در تهران «مت استفانلی» – یک جراح فرانسوی اظهار داشت: در جراحی پلاستیک در اروپا و آمریکا، افراد تمایل دارند حداقل تغییر در ظاهر آنها اتفاق بیفتد. در واقع، می توان گفت که 85 درصد متقاضیان جراحی پلاستیک در اروپا، زنان هستند.

وی با اشاره به آمار بالای جراحی زیبایی بینی در ایران، تاکید کرد: قطعا ما تجربه ایران در عمل های راینوپلاستی را نداریم.

این جراح فرانسوی، در پاسخ به این سوال که وضعیت جراحی پلاستیک در فرانسه و اروپا چگونه است و میزان استقبال جنس زن و مرد از این جراحی ها به چه صورت است، افزود: بیشترین تقاضا برای اندام است و تعداد زنان نسبت به مردان، 6 به یک است.

این جراح فرانسوی در ارتباط با پوشش بیمه ای این نوع جراحی ها در فرانسه و اروپا، گفت: آن دسته از جراحی های پلاستیک که درمانی تلقی شود، بیمه پوشش می دهد. در مورد جراحی زیبایی بینی، تقریبا شرایط مثل ایران است و اگر پزشک نظر بدهد که جراحی بینی به خاطر مسائل درمانی بوده است، بیمه می پذیرد.

وی تاکید کرد: در اروپا، اگر فردی برای جراحی زیبایی بینی سراغ جراح پلاستیک برود، احتمال اینکه بیمه بپذیرد، خیلی کم است و به همین خاطر، می بایست سراغ جراح دیگری برود.

این جراح پلاستیک اهل فرانسه، با اشاره به آمار بالای جراحی زیبایی بینی در ایران، گفت: در اروپا و آمریکا، دنبال حداقل تغییر در جراحی پلاستیک هستند.

اختلاف نظر جراحان بینی بر سر چیست

همچنین امید کیهان -دبیر علمی اولین سمپوزیوم صورت ایران نیز در سمپوزیوم صورت ایران، با اشاره به تاثیر تحریم ها در برگزاری این سمپوزیوم، اظهارداشت: تحریم ها، خواسته و ناخواسته بر روی برنامه های علمی تاثر گذاشته است.

وی با اشاره به انجام سخنرانیهای آنلاین میهمانان خارجی این سمپوزیوم، افزود: در حدود 10 تا 11 سخنرانی به صورت آنلاین و وبینار، از کشورهای آمریکا و اروپا انجام می شود.

کیهان، در خصوص اختلاف نظر رشته های پزشکی بر سر انجام کارهای زیبایی صورت، گفت: این قبیل اختلاف نظرها بیشتر جنبه تجاری دارد. چرا که هیچ وقت نشنیده ایم بر سر انجام جراحی شکاف کام(لب شکری)، ادعایی صورت بگیرد، چون پول ندارد و البته دردسر هم دارد. اما، دعوا بر سر جراحی زیبایی بینی، به خاطر درآمد این عمل است.

وی تاکید کرد: بر اساس کوریکولوم آموزشی مصوب وزارت بهداشت، سه رشته جراحی دهان، فک و صورت؛ گوش و حلق و بینی و همچنین جراحان پلاستیک زیبایی ، مجاز به انجام این گونه جراحی ها هستند.

کیهان با اشاره به امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان در اولین سمپوزیوم صورت ایران، اظهارداشت: 60 نفر از کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان و اردن، برای حضور دراین سمپوزیم، ثبت نام کرده اند و همین موضوع باعث بین المللی شدن این سمپوزیوم شده است.

تزریق ژل و بوتاکس در ایران افزایش یافته است/سه روش برای کاهش عوارض جراحی زیبایی

همچنین غلامرضا شیرانی – عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین سمپوزیوم صورت ایران، گفت: موضوع گرایش به انجام کارهای زیبایی صورت باید از جنبه های جامعه شناختی و روان شناختی، مورد توجه قرار گیرد تا از افراط و تفریط پرهیز شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بمباران تبلیغاتی زیبایی را یکی از دلایل گرایش به انجام کارهای زیبایی بر روی صورت دانست و افزود: وقتی یک فرد دچار اضطراب و مشکلات روحی و روانی باشد، برای خلاص شدن از این وضعیت به سمت تغییر در چهره ظاهری خود می رود.

این جراح دهان، فک و صورت، تاکید کرد: اگر سه فاکتور در اعمال جراحی زیبایی صورت رعایت شود، عوارض این قبیل جراحی ها تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت.

 

 

چرا خانم‌ها در جراحی زیبایی افراط می‌کنند

همچنین اسماعیل یزدی – استاد ممتاز بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین سمپوزیوم صورت ایران، نسبت به برخی رفتارهای اجتماعی که مغایر با فرهنگ ایرانی است، انتقاد کرد و افزود: طبیعت خانم ها این است که به زیبایی توجه کنند و این مسئله عجیبی نیست، اما متاسفانه در برخی موارد بسیار افراطی عمل می کنیم.

این جراح دهان، فک و صورت، ادامه داد: ما شاهد هستیم افرادی که خانواده آنها از بضاعت مالی خوبی برخوردار نیستند، اما هر طور شده به دنبال هزینه کردن برای زیبایی صورت هستند و این علامت خوبی برای جامعه ما نیست.